vineri, 17 februarie 2012

Haul - Oriflame shopping

   Bine v-am gasit, fetelor! Ce mai faceti? Eu m-am saturat sa ma tot uit pe geam si sa vad alb in fata ochilor. :)) Chiar ma intrebam daca voi primi comanda de la Oriflame, avand in vedere starea "buna" a drumurilor patriei noastre. Dar, surprize-surprize....a sosit in ziua stabilita. Asa ca va voi arata ce mi-am comandat.

Sapun solid Loves Me Daisy si sapun solid Strawberry & Cream:




Dupa mirosul celui sub forma de margareta sa stiti ca nu ma dau in vant. Ma asteptam la altceva, dar m-a dezamagit. Mi se pare ca are un miros...imbacsit, daca pot spune asa. :( In schimb pe celalalt imi vine sa-l mananc. Miroase superb a capsuni. Yummy!!

   Apoi mi-am luat fondul de ten Giordani Gold Adaptive, corectorul de la Studio Artist, batonul corector purificator cu Tea Tree & Rosemary de la Pure Nature, cutiuta cu minuni Tender Care cu aroma de ciocolata si 2 creioane dermatografe (unul pentru sprancene si unul pentru ochi).


  Fondul de ten are nuanta Natural Beige, iar corectorul Studio Artist are nuanta Medium. Daca vreti, le voi face swatch in alta postare.





  Iata si creioanele:
Cel pentru ochi este Very Me Heartbreaker, nuanta Turquoise Rocks, iar cel pentru sprancene este din gama Oriflame Beauty, nuanta Medium, si il voi folosi impreuna cu trusa pentru sprancene, tot de la Oriflame.



  Despre Cutiuta cu minuni va spun doar ca miroase delicios a ciocolata neagra si ca ador sa ma dau pe buze cu ea.
  Tot in coletul de ieri am primit si un cadou de la ei. Este vorba despre un set pentru baie alcatuit din savoniera, pahar si suport pentru sapunul lichid. Il vazusem doar in poze si credeam ca este din ceva plastic, dar nuuu...este din ceramica si e super. Adica mie personal chiar imi place, inclusiv culoarea, si am zis sa vi-l arat si voua:
Incepand de azi il voi pune in functiune. ;)
Cam asta a fost, fetelor. Astept parerile voastre, sa-mi spuneti daca ati incercat produsele astea sau altele de la Oriflame. Si daca vreti sa fac vreun review sau swatch la unul din ele, let me know.



Va pupacesc!!

Camy

7 comentarii:

  1. si eu ma inteleg bien cu gama studio, sunt produse bune si pretul ok.
    despre sapunuri... nu le-am comandat, dar il vreau si eu pe cel de capsuni!:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din gama Studio mai am si baza de machiaj si mi se pare ok. Cat despre sapunul de capsuni, chiar sa ti-l iei....Dar sa nu-l papi!! :))

      Ștergere
  2. Eu crema de maini de capsuni o vreau :X
    Setul este foarte dragut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e tentanta si crema de maini. Dar am una din gama Silk si eu si asa nu prea ma dau. De exemplu, cred ca am vreo 2 saptamani de cand nu m-am mai dat. :)) Te pup si iti multumesc de vizita. ♥

      Ștergere
  3. Ce frumos e ultimul set :X culoarea mi se pare divina :X

    RăspundețiȘtergere
  4. buna! in general, produsele oriflame sunt de foarte buna calitate. pacat ca unii au prejudecati. si eu le folosesc cu incredere. folosesc de la ei o pudra pentru ten de care sunt foarte multumita, niste masti tot pentru ten, rujuri, si mai nou folosesc un parfum soul de care sunt foarte incantata. deci, oriflame de nota 10!

    RăspundețiȘtergere

Facebook