marți, 2 august 2011

Prima mea comanda de la ELF

    Buna, fetelor! Tin sa va anunt ca am primit prima mea comanda de la ELF, de care am aflat prin intermediul vostru (si cu aceasta ocazie va multumesc mult). Imi plac produsele, iar de vreo doua dintre ele efectiv m-am indragostit. :D Haideti sa va arat ce am comandat.

 1. Fard de ochi lichid "Berrylicious"
2. Baton 3 in 1 pentru ochi, buze, fata "Lilac Petal"
3. Luciu de buze Super Glossy FPS 15 "Honey Do"
4. Lac de unghii "Glitter Glam"
5. Lac de unghii "Sunset"
6. Balsam de buze terapeutic "Blackberry Creme"
7. Fard de obraz "Glow"

   Cele de care am spus ca m-am indragostit sunt Fardul de ochi si Balsamul de buze. Fardul sta la locul lui foarte mult timp, si la mine nu sta niciodata niciun fard deoarece am tenul gras. Asa ca acest fard m-a dat gata. Il ador si voi mai lua si alte nuante neaparat. Balsamul este si el foarte bun, hidrateaza si catifeleaza buzele si miroase a fructe de padure. Yammyyy!

  


    Luciul de buze din pacate este transparent. Voiam sa iau nuanta Watermelon dar nu o mai aveau pe stoc, asa ca am zis ca asta seamana, dar nu-i asa. Este lucios, putin lipicios la inceput, dar transparent. :(( Asa ca il voi folosi doar peste un ruj.
   Fardul de obraz este si el super si este perfect pentru a fi purtat vara. Doar ca este extrem de prafos si se pierde mult produs. Asa ca pensula pe care o am eu nu-i buna. Hmmmm......trebuie alta. :D Batonul 3 in 1 l-am primit cadou pentru ca am scris adresele de mail a 10 dintre prietenele mele. Sincera sa fiu eu nu mi l-as fi luat, dar merge sa fie folosit ca blush sau iluminator. Nu prea il vad pe buze si in niciun caz la ochi. Dar....who knows? Poate altora le place.


    In ceea ce priveste ojele, sunt relativ multumita. Glitter Glam este cum ma asteptam, dar Sunset ma asteptam sa fie mai deschis. Anyway.....sunt dragute. Sa va arat diferenta:


    Deci, per total, sunt multumita de produsele ELF si voi mai comanda de la ei. Deja mi-am facut wishlist-ul. :))
    Voi ce parere aveti? Ce produse nu va plac?


8 comentarii:

  1. Am facut si eu o comanda la ei zilele astea profitand de transportul gratuit si sunt multumita de produse. Trebuie sa incerc fardurile de obraz. Au nuante dragute. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @maddailade Da, si eu am profitat de transportul gratuit. Ce ti-ai luat tu?

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am profiatat de doua oferte .
    cea de 20% essential de pe site-ul de la noi din tara
    si pe siteul elf uk 50& la toate produsele :D
    singurul produs care NU mi-a placut a fost un fard crema din gama essential in rest sunt foooarte multumita de produse !! :D as comanda in fiecare zi de la ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am facut o comanda la ei prin primavara, dar am fost cam dezamagita. Mi-am luat un blush foarte dragut, dar care nu se vede pe obraz decat daca aplic fooooarte mult si 2 oje care sar imediat de pe unghii. Nu rezista nici macare 24 ore. Sa ne spui cum se comporta ojele tale.
    Pupici:*.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am luat niste farduri de pleoape, un primer, un iluminator si clestisorul de intors gene. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar am sa incerc ojele si va dau de veste cum stau lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  7. asa fac si eu:))cum bag o comanda cum imi fac wishlist pentru a doua:))as vrea si eu un swatch la oja mov daca se poate..Imi place mult..dar e asa intensa si pe unghii?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Let's make a diva Imediat ce ma sterg de manichiura "newspaper", le voi incerca si va arat. Don't worry! :x

    RăspundețiȘtergere

Facebook