marți, 9 august 2011

"Supernatural" virus

  Bine v-am gasit, dragele mele. Am cam avut treaba zilele astea si nu am apucat sa postez nimic (nu ca as fi avut ce). Plus ca ne-a lovit raceala pe toti 4 si acum avem in casa concurs de tusit. Offfffff. Dar, desi nu am mai postat, de citit v-am citit pe toate si chiar am lasat ceva comentarii si m-am impiedicat de ceva giveaway-uri. :))
  Si cum boala nu prea imi da chef de nimic, m-am apucat de uitat la seriale (again) si mi-am redescoperit preferatul de acum vreo....2 ani cred. Care? "Supernatural". Il urmariti si voi sau deja l-ati terminat. Eu ramasesem in urma rau. Dar am recuperat repede. :)) Mai devreme de 4 dimineata nu ma pot culca. Nici nu zici ca as avea copii mici, nu-i asa? Ce sa-i faci? Daca m-a luat iar microbu'? I love those guys. 
   "Supernatural" este povestea lui Sam (Jared Padalecki) si a lui Dean Winchester (Jensen Ackles), doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera ca are o serie de abilitati paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar si apropierea pericolelor. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor- vampirii, varcolacii si fantomele fiind doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta.
  Voua care dintre cei doi frati va place mai mult?
  Sam?   

    Sau Dean?

   I'm definitely a Dean's fan.
  Am ajuns la jumatatea sezonului 6. Mai am putin. Va pup, fetelor!!


5 comentarii:

  1. Sezonul 6 episodul 8:))
    Aici sunt eu:-s
    Cat despre Dean:x 8-> mai are rost sa spun ca e exact tipul meu de barbat:))?

    RăspundețiȘtergere
  2. @JustAnAngel Ai dreptate. Dar tot mai mult ma atrage Dean. :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanatate tuturor alor tai si bucura-ne cat mai curand si cu alte commenturi. Te asteptam!

    RăspundețiȘtergere

Facebook