sâmbătă, 30 iulie 2011

NOTD - Newspaper nails

   Bine v-am gasit, dragele mele! Cum va este sfarsitul de saptamana? La mine e o combinatie intre plictiseala si stres din cauza micutilor mei care mi-au facut deja capul calendar. :)))
   Dar sa trecem la subiect. Am vazut deunazi pe un blog o postare despre "newspaper nails". Am dat cautare pe youtube si am gasit mai multe tutoriale video despre aceasta manichiura. Mi-a placut foarte mult, mi s-a parut extrem de interesanta, asa ca am purces la realizarea ei. Totul a fost foarte simplu pana am ajuns la aplicarea modelului. Nu va spun cati draci m-au apucat. Si bineinteles ca prima mana a fost un dezastru. Pur si simplu nu stiu care a fost greseala. Poate depinde si de calitatea hartiei de ziar sau de spirtul folosit. I have no idea. Va arat ce mi-a iesit la a 2-a tentativa, dupa ce am schimbat ziarul cu o brosura de aia de la Kaufland.

    Promit ca mai incerc si cu altfel de hartie, de ziar, revista, ce-o fi, numa' sa iasa ca lumea ca tare mult imi place! Postez si unul din tutoriale gasite pe Youtube ca sa aveti idee cum se fac (in caz ca inca nu ati aflat despre ele ;))
    Poate incercati si voi si, daca va iese, imi spuneti si mie cum ati reusit. :D 
    Pupicei multi si un weekend placut in continuare!!

9 comentarii:

  1. :(((((((( Nu se poate!! Ce am gresit? Cum le-ai facut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Inclin sa cred ca a fost oja de vina.....mie mi s-a lipit hartia de ziar de unghie, desi trecuse o noapte intreaga de cand ma dadusem cu oja. :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar interesant :P...o sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. super ideea chiar imi place cum a iesit si eu am incercat zilele astea o modalitate pe care am sa o postez si cred ca e interesanta :*>:D< multumim pentru postare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @camy Ma bucur ca ti-a placut, Camy! Abia astept sa vad si ce ai incercat tu. Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-au iesit foarte bine! O sa incerc si eu sa fac asa ceva, sper sa-mi iasa! E un model inedit :X

    RăspundețiȘtergere
  7. am incercat si eu sa mi le fac asa mai demult dar,la fel,cred ca era prea rigid ziarul.bineinteles,nu mi-a iesit nimic...dar la tine se vede foarte frumos.pup

    RăspundețiȘtergere

Facebook