miercuri, 21 martie 2012

Campanie pentru 400 de bloggeri: ZorileStore.ro iti ofera gratuit o pereche de papuci brazilieni

    Ai blog si vrei sa castigi de pe urma lui? Atunci ZorileStore te premiaza! ZorileStore ofera 400 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini, papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 400 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie! Vine vara iar ZorileStore si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor!

    Abia astept sa merg la mare si sa ma relaxez sub mangaierea brizei. Iar aceasta campanie a sosit cand nu se putea mai bine deoarece chiar aveam nevoie de papucei de plaja. Asa ca iata ce pereche mi-am ales eu: 
   Pur si simplu m-a atras designul simplu dar de efect al acestor papucei, plus ca par foarte comozi. Si inca ceva: designerii acestui model sprijina proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se incearca pastrarea in viata a cinci specii de broasca testoasa din America de Sud, aflate pe cale de disparitie.
 
  Mai multe detalii despre campanie gasiti aici.

   Voi ce pereche v-ati ales?





4 comentarii:

  1. Parca era 100 de bloggeri. acum 400?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrat si eu sa vad papucii,dar nu inteleg pot sa aleg orice pereche de acolo?eu nu pot purta cei care intra intre degete.Ce trebuie facut pentru a intra in posesia lor?,scuze nu prea am inteles .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand trebuie sa ai blog, apoi urmezi instructiunile de aici: http://blogatu.ro/2012/03/campanie-pentru-100-de-bloggeri-zorilestore-ro-iti-ofera-gratuit-o-pereche-de-papuci-brazilieni.html

      Ștergere

Facebook